Tijdens deze workshop leer je de theorie en in de praktijk hoe je zelf kunt wecken.

We starten met koffie of thee met een klein gebakje,  gemaakt van een ingemaakt product uit onze eigen moestuin.

 

De workshop bestaat uit:

-Maken van jam of confituur van fruit van het seizoen

-Het inleggen in zuur of zoetzuur op diverse manieren

-Verse tomaten inmaken

-Het wecken van zachte vruchten afhankelijk van het seizoen

-Wecken van groenten soorten

 

Samen sluiten we de workshop af onder het genot van een drankje, begeleid door een lekker hapje.

 

Workshop inclusief :

-Weckpotten en potjes, voldoende zodat iedere deelnemer wat mee naar huis kan nemen

-Hand-out met basisrecepten om mee te nemen

-Zoete versnapering vooraf

-Hartige versnapering bij afsluiting

 

Duur workshop 3,5 uur, €69,50 per deelnemer

 

Ter aanvulling:

 

-Wijn tijdens de workshop per fles € 19,95

-Frisse sangria met eigen fruitsoorten a € 15, per fles (1liter)

-Zelfgemaakte vlierbloesem ranja per geopende fles siroop € 9,95

-Als aanvulling op de workshop  kunnen  we het inmaken  van fruitsoorten met rum, wodka of brandewijn toevoegen. Per geopende fles € 22,50