Tijdens deze workshop leer je de theorie en in de praktijk hoe je zelf kunt wecken. We sluiten af met een luxe, biologische salade uit onze moestuin, incl 2 glazen wijn.

 

Aanvang met een glaasje moestuin kir met een klein gebakje gemaakt van een ingemaakt product uit onze eigen moestuin.

 

De workshop bestaat uit:

-maken van jam of confituur van fruit van het seizoen

-Het inleggen in zuur of zoetzuur op diverse manieren

-Verse tomaten inmaken

-Het wecken van zachte vruchten afhankelijk van het seizoen

-Wecken van groenten soorten

 

Workshop inclusief :

-Weckpotten en potjes, voldoende zodat iedere deelnemer wat mee naar huis kan nemen.

-Hand-out met basisrecepten om mee te nemen.

-Zoete versnapering vooraf en welkomstdrankje

-2 glazen wijn

-Luxe, biologische salade  uit onze moestuin bij afsluiting

 

Duur workshop 4 uur, €89,- per deelnemer

 

Ter aanvulling:

 

-Wijn tijdens de workshop per fles € 19,95

-Frisse sangria met eigen fruitsoorten a € 15, per fles (1liter)

-Zelfgemaakte vlierbloesem ranja per geopende fles siroop € 9,95

-Als aanvulling op de workshop kunnen we het inmaken van fruitsoorten met rum, wodka of brandewijn toevoegen. Per geopende fles € 22,50